Despre noi

Consultanta, proiectare, executie

S.C. Daviconin S.R.L  si-a inceput activitatea in 2003 oferind servicii de proiectare în domeniul construcţiilor civile, industriale, agricole si de artă, ajungand in scurt timp sa ofere toata gama de servicii din domeniul constructiilor precum:

Servicii de consultanta, expertizare tehnică ,verificare de proiecte, întocmire de studii de specialitate  si asistenta tehnica, supervizare si dirigentie de santier la proiectare si executie.

Servicii conexe domeniului constructiilor precum topografie de santier, cadastru, studii geotehnice si audite energetice.
Incepand cu anul 2018 S.C. Daviconin S.R.L. ofera si servicii de executie la lucrari de constructii.

Firma a avut ca şi  colaboratori  consultanţi de specialitate recunoscuţi pe plan naţional; echipa de proiectare si consultanta se bucura de o experienta bogata in domeniul proiectarii si executiei constructiilor precum si intocmirea diverselor documentatii necesare construirii , edificarii , legalizarii constructiilor.

 Firma are un mare prestigiu pe piaţa de proiectare din România şi a primit o mare parte din contracte pe baza acestei recunoaşteri şi a recomandărilor clienţilor;

 Valoarea crescută a prestaţiilor firmei este dată de calificarea superioară şi experienţa echipei de specialişti , acestia punand pret  mare pe calitatea lucrarii si satisfactia clientului .

“Ca membri ai acestei profesii, se asteaptă de la ingineri să dea dovadă de cele mai înalte standardele de onestitate şi integritate. Inginerii au un impact direct şi vital asupra calităţii vieţii oamenilor. Ca urmare, serviciile furnizate de ingineri (…) trebuie să protejeze sănătatea publică, siguranţa şi bunăstarea oamenilor. Inginerii trebuie să activeze sub un standard de comportare care se adere la cele mai înalte principii ale conduitei etice”.

Citat din Cod de etică pentru ingineri elaborat de NSPE (National Society of Professional Engineers)